Praktijk voor
Psychodynamische therapie
en Coaching

Relatietherapie

 

Willen jullie je relatie beter maken?

Je relatie is niet meer goed. Er zijn spanningen, en op deze manier wil je niet meer verder. Je bent er niet meer zeker van of je jullie relatie wilt of kunt redden.
Willen jullie samen met deskundige begeleiding werken aan jullie toekomst?

 

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor je relatie nu niet is wat je er van verwacht had. Verlies van aantrekkingskracht. De verschillen die je beiden hebt, en waar je nu last van begint te krijgen. Een steeds slechter wordende communicatie. Culturele botsingen, financiële problemen, werkloosheid, samengestelde gezinnen, seksuele problemen, conflicten over het opvoeden van de kinderen, boosheid, ziekte, vreemdgaan.

 

Je bent inmiddels beland in een situatie waarbij je relatie stress geeft. Je hebt verdriet, zorgen en angst. Het gevaar dat dit doorwerkt in lichamelijke of psychische klachten, depressie, ligt op de loer. Ook kunnen jullie problemen invloed hebben in de familiesituatie, werk en vriendschappen. Misschien hoop je nog dat de problemen vanzelf of met wat aandacht overgaan. Maar je kunt nu ook besluiten om hulp in te schakelen.

De therapie is er op gericht om jullie relatie weer gezond en goed te krijgen. Om oude wonden te helen. Om conflicten op te lossen. Vertrouwen te herstellen. Elkaar beter begrijpen, begrip te hebben voor elkaars pijn. Beter te kunnen luisteren en beter je gevoelens kunnen uitspreken.

De relatietherapie zal jullie veel inzichten geven. En we werken aan de basis van jullie relatie.

 

 

Online Relatietherapie

Relatietherapie kun je ook op afstand doen: online relatietherapie. Dit kun je aangeven bij de aanmelding. Natuurlijk kun je dit afwisselen met relatietherapie hier in de praktijk.

 

Relatietherapie

Het woord geeft het al aan: een relatie gaat om meerdere personen. De gespekken die we voeren kunnen daarom deels gezamenlijk zijn, maar ook individueel.


Huiswerkopdrachten kunnen onderdeel zijn van de begeleiding.

 

Meer over relatietherapie

 

 

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek is bedoeld om goed inzicht te krijgen in jullie specifieke situatie en jullie hulpvraag. En voor jullie om een goede afweging te maken om door te gaan met het traject. In dit eerste gesprek starten we ook meteen met de therapie.

 

Relatietherapie door ervaren relatietherapeut in de omgeving van Apeldoorn, Vaassen, Epe, Heerde en Deventer.