Praktijk voor
Psychodynamische therapie
en Coaching

Reviews

 

Na afloop van een traject kunnen cliënten naar wens een evaluatie formulier invullen. Er wordt oa gevraagd: "Hoe heb je het traject ervaren?" en "Heb je je doel bereikt?" Hieronder zie je een aantal van de reacties hieruit. Voor publicatie is toestemming gegeven.

 

Maurits okt. 2022

Heel prettig traject. Met de kennis die ik nu heb, had ik VEEL eerder het besluit genomen om mijn problemen aan te gaan pakken. Ik ben blij dat ik mijn leven hiermee verrijkt heb. Sandra is erg prettig in communicatie. Ze luistert goed en weet je op je gemak te stellen. Het is een fijne vrouw die ook open is over zichzelf. Ze wist in mijn geval heel goed de juiste snaren te raken en ik heb mij op geen enkel moment ongemakkelijk of opgejaagd gevoeld met mijn emoties. Ik heb mijn doel met de therapie bereikt. Met alle handvatten die ik heb gekregen werk ik nog steeds verder aan mezelf.

Suzan okt. 2022

Zeer prettig. Kundig, nuchter. Het was prettig om zo te kunnen doorpakken. Zeker weten mijn doel bereikt.

Jacqueline okt. 2022

Het was erg intensief, maar zeer de moeite waard.. jammer dat ik dit niet eerder heb gedaan. Deze therapie was op deze manier goed voor mij.

Anoniem mei 2021

Sandra is meevoelend, laagdrempelig en deskundig. Sandra heeft me enorm geholpen om boosheid een plek te geven.

Anoniem okt. 2022

Heel erg bedankt, ook in de tijd na de therapie merk ik dat het helpend is. Ja, ik heb mijn doel bereikt. Anoniem

Anoniem mei 2021

Heel prettig en veel geleerd. Sandra heeft me enorm geholpen om boosheid een plek te geven, naar mezelf te kijken wanneer ik uit gewoonte reageerde. Veel bewustwording en heel toepasbaar, maar het moet je wel worden aangereikt.

Anoniem mei 2021

Ieder gesprek bekeek je weer wat nodig was en naast een specifieke behandeling gaf je adviezen. Ik wil je nogmaals bedanken.

Rick mei 2021

Het traject was intens en waardevol. Ja, ik heb door coaching en therapie duidelijk gekregen wat ik in mijn leven, tot op heden, geen aandacht heb gegeven, en geleerd hoe ik dat juist wel kan doen. Ik ben zeer tevreden. Bedankt, ik heb veel over mezelf geleerd dankzij jouw hulp.

Maxime mei 2021

Het traject was prettig en doelgericht! Heel erg bedankt voor alles.

Anoniem mei 2021

Contact was heel prettig. Je bent rustig en duidelijk en legt goed uit. Je weet de juiste vragen te stellen om zo tot de kern te komen. Ik had vertrouwen in je en kon daardoor eerlijk en open zijn. Dat heb ik wel eens anders ervaren, dan gaf ik gewenste antwoorden en kwam daarmee weg. Ik heb niet het idee dat ik jou om de tuin had kunnen leiden (en had daar ook geen behoefte aan 😉) Ook fijn dat je steeds kijkt en afstemt wat de juiste invulling van de sessies is. Wat niet past is ok, dan is er een andere weg/manier. Dank voor het samen doorlopen van dit traject. Ik heb er veel aan!

Tom juni 2021

Ik merk dat sinds ik het traject heb gevolgd ik beter met bepaalde situatie om kan gaan. Het heeft mij echt geholpen. Ben blij dat ik de stap heb gezet.

Esther juni 2021

Respectvol, meedenkend, open, prettig contact, doorpakkend waar nodig. Een enorme vooruitgang geboekt. 👌🏼