Praktijk voor
Psychodynamische therapie
en Coaching

Reviews

 

Aan het eind van een traject kunnen cliënten naar wens een evaluatie formulier invullen. Hieronder zie je een aantal van de reacties hieruit.

 

Anoniem mei 2021

Heel prettig en veel geleerd. Sandra heeft me enorm geholpen om boosheid een plek te geven, naar mezelf te kijken wanneer ik uit gewoonte reageerde. Veel bewustwording en heel toepasbaar, maar het moet je wel worden aangereikt.

Anoniem mei 2021

Ieder gesprek bekeek je weer wat nodig was en naast een specifieke behandeling gaf je adviezen. Ik wil je nogmaals bedanken.

Rick mei 2021

Het traject was intens en waardevol. Ja, ik heb door coaching en therapie duidelijk gekregen wat ik in mijn leven, tot op heden, geen aandacht heb gegeven, en geleerd hoe ik dat juist wel kan doen. Ik ben zeer tevreden. Bedankt, ik heb veel over mezelf geleerd dankzij jouw hulp.

Maxime mei 2021

Het traject was prettig en doelgericht! Heel erg bedankt voor alles.

Anoniem mei 2021

Contact was heel prettig. Je bent rustig en duidelijk en legt goed uit. Je weet de juiste vragen te stellen om zo tot de kern te komen. Ik had vertrouwen in je en kon daardoor eerlijk en open zijn. Dat heb ik wel eens anders ervaren, dan gaf ik gewenste antwoorden en kwam daarmee weg. Ik heb niet het idee dat ik jou om de tuin had kunnen leiden (en had daar ook geen behoefte aan 😉) Ook fijn dat je steeds kijkt en afstemt wat de juiste invulling van de sessies is. Wat niet past is ok, dan is er een andere weg/manier. Dank voor het samen doorlopen van dit traject. Ik heb er veel aan!

Tom juni 2021

Ik merk dat sinds ik het traject heb gevolgd ik beter met bepaalde situatie om kan gaan. Het heeft mij echt geholpen. Ben blij dat ik de stap heb gezet.

Esther juni 2021

Respectvol, meedenkend, open, prettig contact, doorpakkend waar nodig. Een enorme vooruitgang geboekt. 👌🏼